Redăm zâmbetul sănătos

Companii

Abonamente stomatologice pentru angajații tăi

Un zâmbet alb și sănătos e cea mai bună primă impresie pe care cineva o poate face. Acest lucru e cu atât mai important pentru oamenii de vânzări și cei cu rol executiv. Oferă-le angajaților tăi extra beneficii și un avantaj de business cu ajutorul cardului de servicii dentare.

Alege medicii stomatologi pe care angajații tăi îi vor îndrăgi pentru profesionalismul și pentru atitudinea lor pozitivă + niște glume bine dozate exact când trebuie să uite de durere. În plus, vor avea mai multe motive să zâmbească cu un pachet de servicii stomatologice dedicate lor.

Hai să discutăm despre abonamentul de servicii stomatologice potrivit pentru compania ta. Contacteză-ne pe office@ayadent.ro sau 0721 271 355

Bianca Ardelean

Co-fondator Ayadent, Bianca este omul care face rotițele să se învârtă. De la previziuni financiare la marketing, ea face ca activitatea clinicii să se dezvolte cât mai eficient.

Hai să ne cunoaștem!

Orice întrebare sau sugestie ai avea, contactează-ne fără teamă. Suntem la datorie de luni până vineri, de la 9:00-19:00 și sâmbătă, alternativ, de la 9:00-12:00.

CONTACT