Articolul lunii

Nou în Arad! Dinți ficși în 24 de ore

Continuă să citești

Cum te speli corect pe dinți?

Dulciurile, mâncarea și sucurile sunt cele care îți pot provoca dureri de dinți și carii, atunci când nu îți cureți dinții în mod corect.

Procedeul de spălare pe dinți contează adesea mai mult decât pasta sau periuța folosită, de aceea este atât de important să ții cont de cei 3 pași esențiali de mai jos. Și să îi repeți de două ori pe zi, dimineața și seara.

Continuă să citești

Tratament dentar complex, în 12 rate simple

Știm că tratamentele dentare complexe ce implică partea de chirurgie dentară, implantologie sau protetică pot înseamna un cost foarte mare, de aceea am căutat soluții.

Am încheiat un acord cu BRD prin care pacienții noștri pot beneficia de plata în 12 rate a tratamentului dentar. Ratele sunt egale și dobânda este zero, iar condițiile de acordare sunt foarte avantajoase. Posibilitatea de a achita în rate se aplică la planurile de tratament de minim 2000 lei. Exemplu de rambursare a […]

Continuă să citești

Implant dentar și nu mai e nevoie să îți ascunzi zâmbetul

Există multe metode de a-ți ascunde dinții când unii dintre ei lipsesc. Poți pune mâna la gură când zâmbești larg, poți să îți lași mustața să crească până acoperă dinții, însă noi, la Ayadent, zicem că varianta cea mai bună este să îți completezi spațiile goale cu implanturi dentare.

Implanturile dentare au coronițe de aceeași grosime, culoare și aspect precum dinții naturali. Implantul în sine ține locul rădăcinii dentare, fiind la fel de stabil precum rădăcina unui dinte sănătos. Astfel, poți să te bazezi pe noul tău dinte când mănânci alimente mai tari și poți zâmbi cu gura până la […]

Continuă să citești

Hai să ne cunoaștem!

Orice întrebare sau sugestie ai avea, contactează-ne fără teamă. Suntem la datorie de luni până vineri, de la 9:00-19:00 și sâmbătă, alternativ, de la 9:00-12:00.

CONTACT