Redăm zâmbetul sănătos

Implantologie

De ce sunt implanturile dentare Straumann BLX o alegere potrivită?

Straumann e marca elvețiană de implanturi dentare nr. 1 în lume, datorită cercetării constante, a inovațiilor pe care le aduce în domeniul implantologiei și a rezultatelor excepționale pentru pacienți. Iar tot ce e premium, îți face cu siguranță loc și în cabinetele Ayadent Premium.


Ce e atât de special la implanturile dentare Straumann BLX, este că se pot folosi cu succes și în cazul pacienților cu diabet sau osteoporoză, rata de succes fiind de 100%.

Implanturile Straumann BLX au un diametru mai mic, iar astfel se potrivesc mai bine cazurilor în care cantitatea osoasă este redusă. Diametrul redus se păstrează și în partea de sus a implantului, ceea ce reduce invazivitatea asupra osului crestal. Sunt o variantă bună pentru pacienții ce prezintă situații anatomice dificile și spații interdentare mici.

De multe ori, folosind implanturi Straumann, nu mai e nevoie și de adiție osoasă pentru pacienții care în cazul alor implanturi ar fi necesitat și acest pas.

Implanturile Straumann au suprafața bioactivă realizată din Roxolide (15% zirconiu și 85% titaniu), iar acesta îi oferă o rezistență mult mai mare decât a titanului. În plus, acest material grăbește vindecarea. La 3-4 săptămâni după inserarea implantului se poate realiza lucrarea definitivă, spre deosebire de alte implanturi unde timpul de așteptare e până la 6 luni.

Implanturile BLX au o stabilitate crescută datorită formei lor, care permite ca o cantitate optimă de țesut osos propriu să fie redistribuită în jurul implantului, iar astfel să susțină în mod natural implantul. Datorită formei și dimensiunii lor, ele mențin structurile vitale și vascularizarea

Implantul dentar Straumann are garanție pe viață din partea producătorului, fiind fabricat din materiale care și-au demonstrat rezistență pe termen foarte lung.

Află mai multe despre ce presupune implantologia dentară, de aici. Programează-te pentru o consultație la Dr. Dan Ardelean și află dacă implanturile premium Straumann BLX sunt varianta potrivită pentru tine. Contactează-ne la 0357 411 228.

Ayadent

Centrul de tratament stomatologic, unde pacienții vin cu drag și ies cu zâmbetul pe buze. Fără teamă de stomatolog! :D

Hai să ne cunoaștem!

Orice întrebare sau sugestie ai avea, contactează-ne fără teamă. Suntem la datorie de luni până vineri, de la 9:00-19:00 și sâmbătă, alternativ, de la 9:00-12:00.

CONTACT