Uită de teama de stomatolog

Ayadent Premium este clinica în care punem accent pe oameni. Pe zâmbetul lor frumos. Pe modul în care se simt la noi. Și mai ales, pe o lucrare stomatologică cu adevărat premium. La noi, pacienții vin cu drag și ies cu zâmbetul pe buze. De fiecare dată!

Totul a pornit de la ideea că vrem să facem lucrurile diferit. Mai bune pentru pacient. Mai puțin dureroase. Mai rezistente. Împreună, găsim mereu o rezolvare fericită pentru neplăcerile dentare. Facem uitate durerea, mestecatul pe o singură parte și sensibilitatea dentară.

Te așteptăm la noi cu mult drag!

Medicii Ayadentiști

Dan Ardelean

Medic stomatolog

Boss-ul Ayadent, pentru care pacienții sunt mereu pe primul loc. Cel care adoră să găsească soluțiile potrivite pentru fiecare pacient, cu răbdare și (prea) mult perfecționism.

Liviu Tuturici

Medic stomatolog

Doctorul care este mereu cu zâmbetul pe buze (mai puțin în poze). Liviu este cel mai multitasking doctor din echipa Ayadent, open-minded și cu un simț al umorului aparte.

Adalin Pîncotan

Medic stomatolog

Cel mai tânăr doctor din echipa Ayadent este mereu axat pe cele mai moderne soluții din domeniul dentar. Salvează dinții de la extracții premature și te ajută să pleci cu zâmbetul pe buze.

Mădălina Madear

Medic stomatolog

Medic artist de perfecționist, pentru care fiecare obturație trebuie să fie lucrată exact, să se plieze cât mai natural.

Echipa Ayadent

Timea

Asistentă

Când ești cea mai experimentată asistentă din cadrul echipei, un lucru e clar - toată lumea vine la tine pentru sfaturi. Sau pentru a-ți oferi o nouă provocare sub forma unui pacient năstrușnic.

Lucia

Asistentă

Asistenta care tratează fiecare pacient cu o sensibilitate aparte, comfortul pacientului din scaun fiind pe primul loc. Îți va fi imposibil să nu o iubești pe Lucia.

Bianca Ardelean

Administrativ

Co-fondator Ayadent, Bianca este omul care face rotițele să se învârtă. De la previziuni financiare la marketing, ea face ca activitatea clinicii să se dezvolte cât mai eficient.

Ela

Relații clienți

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul relațiilor cu clienții, Ela este fața zâmbitoare care te întampină de îndată ce pășești în clinica noastră. Nu ezita să îi ceri ajutorul!

Contactează-ne telefonic

0357 411 228

Scrie-ne pe e-mail

office@ayadent.ro

Te așteptăm la noi

Str. Oituz 160, Arad

Servicii stomatologice

Cum facem zâmbetul frumos și sănătos?

Descoperă