Uită de teama de stomatolog

Ayadent Premium este clinica în care punem accent pe oameni. Pe zâmbetul lor frumos. Pe modul în care se simt la noi. Și mai ales, pe o lucrare stomatologică cu adevărat premium. La noi, pacienții vin cu drag și ies cu zâmbetul pe buze. De fiecare dată!

Totul a pornit de la ideea că vrem să facem lucrurile diferit. Mai bune pentru pacient. Mai puțin dureroase. Mai rezistente. Împreună, găsim mereu o rezolvare fericită pentru neplăcerile dentare. Facem uitate durerea, mestecatul pe o singură parte și sensibilitatea dentară.

Te așteptăm la noi cu mult drag!

Medicii Ayadentiști

Dan Ardelean

Medic stomatolog

Boss-ul Ayadent, pentru care pacienții sunt mereu pe primul loc. Cel care adoră să găsească soluțiile potrivite pentru fiecare pacient, cu răbdare și (prea) mult perfecționism.

Adalin Pîncotan

Medic stomatolog

Medicul care e mereu axat pe cele mai moderne soluții din domeniul dentar, pentru care salvarea dinților e prioritatea numărul 1. Tratamentele sale de canal făcute cu migală, redau sănătatea danturii.

Mădălina Pele

Medic stomatolog

Un medic artist de perfecționist, pentru care fiecare obturație trebuie să fie lucrată exact, să se plieze cât mai natural. Readuce frumusețea în zâmbete și bucuria în suflet.

Lavinia Paul

Medic stomatolog

Cea mai tânără membră a echipei de Ayadentiști. Surprinde pacienții cu siguranța și rapiditatea cu care lucrează, cu răbdarea și calmul pe care îl insuflă chiar și celor mai neastâmpărați juniori.

Echipa Ayadent

Denisa

Asistentă

Binedispune pe oricine cu râsul ei, pe care îl auzi de departe. Fiind mămică, face micuții pacienți să se simtă ca acasă.

Bianca

Asistentă

Roiește ca o albinuță în jurul medicilor și face chiar și micuții pacienți să se simtă confortabil la noi. Experiența sa cu 2 copii ajută.

Timea

Asistentă

Când ești cea mai experimentată asistentă din cadrul echipei, un lucru e clar - toată lumea vine la tine pentru sfaturi.

Bianca Ardelean

Administrativ

Co-fondator Ayadent, Bianca este cea care face rotițele să se învârtă. De la financiar la marketing, ea face ca activitatea clinicii să se dezvolte eficient.

Ela

Relații clienți

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul relațiilor cu clienții, Ela este fața zâmbitoare care te întampină de îndată ce pășești în clinica noastră.

Contactează-ne telefonic

0357 411 228

Scrie-ne pe e-mail

office@ayadent.ro

Te așteptăm la noi

Str. Oituz 160, Arad

Servicii stomatologice

Cum facem zâmbetul frumos și sănătos?

Descoperă