Redăm zâmbetul sănătos

Implantologie

Implant dentar și nu mai e nevoie să îți ascunzi zâmbetul

Există multe metode de a-ți ascunde dinții când unii dintre ei lipsesc. Poți pune mâna la gură când zâmbești larg, poți să îți lași mustața să crească până acoperă dinții, însă noi, la Ayadent, zicem că varianta cea mai bună este să îți completezi spațiile goale cu implanturi dentare.

Implanturile dentare au coronițe de aceeași grosime, culoare și aspect precum dinții naturali. Implantul în sine ține locul rădăcinii dentare, fiind la fel de stabil precum rădăcina unui dinte sănătos. Astfel, poți să te bazezi pe noul tău dinte când mănânci alimente mai tari și poți zâmbi cu gura până la urechi, fără frică.

Dacă ai unul sau mai mulți dinți lipsă de ceva ani, probabil că ai observat că spațiul a devenit mai mic. Acest lucru se întâmplă deoarece osul maxilar în care era mai demult rădăcina dentară, începe să se demineralizeze, să se subțieze ca grosime și înălțime, iar acest lucru are efecte la nivelul întregii cavități bucale. Dinții de lângă vor migra unul către celălalt și dintele de sus va începe să coboare ușor, din moment ce nu mai are un sprijin. Iar acest lucru afectează mușcătura, dar și articulația maxilarului, care în timp începe să pocnească sau să doară. Cel mai bine este să înlocuim cât mai repede dintele, să nu permitem să se producă astfel de schimbări, care sunt mai greu și mai costisitor de reparat.

Înlocuirea unui dinte implică mai multe componente: implantul propriu-zis, cu forma de șurub (cel care joacă rolul de rădăcină), bontul protetic (elementul de legătură dintre implant și lucrare) și coronița dentară sau puntea dentară. Da, ați citit bine, pe implanturi se pot pune și punți dentare, cu mențiunea că ele se pot plasa doar pe două implanturi, nu pe un implant și un dinte, deoarece implantul și dintele reacționează diferit la forțele exercitate asupra lor, iar în timp, dintele va fi afectat.

Oricând ai nevoie de unul sau mai multe implanturi dentare, apelează la specialiștii de la Ayadent Premium. Programările se fac la numărul 0357 411 228.

Ayadent

Centrul de tratament stomatologic, unde pacienții vin cu drag și ies cu zâmbetul pe buze. Fără teamă de stomatolog! :D

Hai să ne cunoaștem!

Orice întrebare sau sugestie ai avea, contactează-ne fără teamă. Suntem la datorie de luni până vineri, de la 9:00-19:00 și sâmbătă, alternativ, de la 9:00-12:00.

CONTACT