Redăm zâmbetul sănătos

Bine de știut

Măsuri anti Covid-19 implementate de Ayadent

Siguranța pacienților și a personalului nostru este pe primul loc, prin urmare am implementat toate măsurile recomandate de Colegiul Medicilor Stomatologi, plus unele măsuri pe care noi le-am considerat a fi de asemenea importante.


La recepția clinicii am montat pereți de plexiglas, care să protejeze pacienții și personalul aflat în contact direct. În momentul în care sala de așteptare este goală, ea se va dezinfecta cu ajutorul lămpii UV, de mai multe ori pe zi.

Pacienții vor fi programați telefonic, la intervale orare suficient de extinse pentru a ne asigura că în sala de așteptare vor fi maxim 3 pacienți, cu o distanță de 2 metri între aceștia. Programarea se face la numărul de telefon 0357 411 228. 

În sala de așteptare nu există reviste, jucării sau alte materiale volante, deoarece încercăm să limităm la minim interacțiunea cu lucruri greu de dezinfectat. Din același motiv încurajăm și plata cu cardul. 

După fiecare pacient, în cabinet se realizează dezinfecția cu ajutorul lămpii UV, aerisirea și pregătirea cabinetului pentru următorul pacient. Medicii și asistentele își vor schimba complet echipamentul de protecție după fiecare pacient (mănuși, capelina, ochelari de protecție, mască, halat, vizieră). 

Cu toate acestea, avem nevoie și de susținerea pacienților pentru a ne asigura că actul medical se desfășoară în maximă siguranță. Rugăm fiecare pacient să respecte următoarele reguli în momentul în care va veni la clinica noastră:

Vă rugăm să citiți pe afișul de la intrare care sunt pașii pe care trebuie să îi respectați.

1. Nu intrați cu însoțitor decât dacă este necesar (minori, persoane cu dizabilități). 

2. Ștergeți-vă bine tălpile pe covorașul dezinfectant de la intrarea în clinică.

3. După ce ați intrat, folosiți aparatul de înfoliere a încălțămintei. 

4. Se va măsura temperatura în zona frunții. Dacă depășește 37,5 °C ne rezervăm dreptul de a vă reprograma.

5. Puneți în coșurile dedicate obiectele personale (geacă, geantă, telefon etc).

6. Folosiți dezinfectantul de mâini din clinică.

7. Îmbrăcați halatul, masca și mănușile de unică folosință pe care le veți primi de la recepție.

Dacă aveți posibilitatea de a tipări, vă rugăm să veniți cu următoarele documente listate și completate: chestionarul Covid-19, chestionarul de evaluare a sănătății generale și formularul de consimțământ informat în vederea efectuării tratamentelor de chirurgie dentară. Acest lucru este opțional, formularele fiind disponibile la recepție, ele fiind completate obligatoriu înainte de a intra în cabinet.

Vă asigurăm că dezinfecția în cabinete se va efectua după fiecare pacient. Vă mulțumim pentru respectarea tuturor normelor recomandate.

Ayadent

Centrul de tratament stomatologic, unde pacienții vin cu drag și ies cu zâmbetul pe buze. Fără teamă de stomatolog! :D

Hai să ne cunoaștem!

Orice întrebare sau sugestie ai avea, contactează-ne fără teamă. Suntem la datorie de luni până vineri, de la 9:00-19:00 și sâmbătă, alternativ, de la 9:00-12:00.

CONTACT