Redăm zâmbetul sănătos

Bine de știut

Nou în Arad! Dinți ficși în 24 de ore

Sistemul de implanturi SKY Fast & Fixed™ by Bredent este un tratament dentar complex ce îți permite să te bucuri din nou de viață cu o dantură completă fixă. Totul la Ayadent Premium. Totul într-o singură zi. Avantajul major al folosirii tratamentului SKY Fast & Fixed™ este că poți avea, într-o singură zi, dinţi ficşi cu care vei putea mânca, vorbi și zâmbi imediat după operaţie, reluându-ți astfel viaţa socială într-un timp record.

Ce înseamnă Sistemul de implanturi SKY Fast & Fixed™ by Bredent?

Toți dinții de care ai nevoie, stabilizați prin 4 sau 6 implanturi pe arcadă. Mai exact, vorbim de o restaurare protetică formată cel mai adesea din 10 dinți, fixată pe implanturi dentare. Implanturile și lucrarea protetică provizorie se fixeazã în aceeași zi, astfel nu va trebui să aștepți să te mândrești cu noii tăi dinți.

Conceput în Germania, tratamentul SKY Fast & Fixed™ asigură o stabilitate primară excelentă a implantului și permite un protocol chirurgical adaptat pentru implanturi stabile, indiferent de densitatea osoasă. Avantajul major al folosirii tratamentului SKY Fast & Fixed de la Bredent Medical este că puteți avea, într-o singură zi, dinţi ficşi cu care veți putea mânca, vorbi și zâmbi imediat după operaţie.

În decursul celor 12 ani de când există sistemul SKY Fast & Fixed, mai mult de 100.000 de pacienți au beneficiat de avantajele acestui tratament.

Care sunt avantajele tratamentului SKY Fast & Fixed?

1. SKY implant design for maximum primary stability – Proiectarea implanturilor SKY și a protocolului chirurgical corespunzător asigură o stabilitate primară ridicată pentru toate categoriile de os și prin urmare, constituie o bază fiabilă pentru o restaurare imediată.

2. SKY osseo connect surface (ocs) ® – Îmbunătățirea suprafeței implantului prin sablare și tratament acid la înaltă temperatură, a fost un pas important pentru a îndeplini cerințele științifice privind atât osteointegrarea, cât și conectarea cu țesuturile moi.

3. BioHPP® elegance hybrid abutments – Acest nou material oferă un nivel de elasticitate comparabil cu osul maxilarului uman. Vârfurile de încărcare generate de forțele implicate în procesul masticației sunt amortizate într-un mod natural, acest lucru este esențial în restaurările cu ajutorul implanturilor.

4. HELBO treatment with dye and laser light – Terapia fotodinamică antimicrobiană ține sub control infecțiile bacteriene intraorale. Cu ajutorul luminii laser, HELBO luptă cu bacteriile patogene, accelerează procesul de vindecare și în același timp, ameliorează durerea.

Acest tip de tratament pentru pacienții edentați este disponibil în Arad doar la clinica Ayadent Premium. Apelează 0357 411 228 pentru a te programa.

Ayadent

Centrul de tratament stomatologic, unde pacienții vin cu drag și ies cu zâmbetul pe buze. Fără teamă de stomatolog! :D

Hai să ne cunoaștem!

Orice întrebare sau sugestie ai avea, contactează-ne fără teamă. Suntem la datorie de luni până vineri, de la 9:00-19:00 și sâmbătă, alternativ, de la 9:00-12:00.

CONTACT