Redăm zâmbetul sănătos

Chirurgie orală

Piezochirurgia – chirurgia orală ușoară pentru pacient

Căutăm să facem manoperele dentare cât mai ușoare pentru pacient, de aceea serviciile de chirurgie orală din clinica noastră pot fi realizate și în varianta piezochirurgicală.

Piezochirurgia este o variantă chirurgicală modernă, revoluționară, care utilizează micro-vibrații ultrasonice pentru a tăia osul cu o precizie incredibilă, evitând complet țesutul moale. Vindecarea și regenerarea osului este mai rapidă, iar gingia din zona incizată va fi foarte puțin inflamată sau sensibilă.

Chirurgia orală cu ultrasunete sau piezochirurgia se folosește în implantologia dentară, parodontologie, extracții dentare, rezecții apicale, sinus lifting sau recoltarea de grefe osoase.

Avantajele piezochirugiei față de chirurgia clasică

• precizie foarte mare
• tehnică mai puțin invazivă
• diferențiază țesutul osos de cel moale
• vindecare rapidă și durere minimă (fiind o tehnică minim invazivă)
• reduce riscul producerii altor leziuni
• reduce umflăturile care pot interveni post-chirurgical
• regenerare osoasă rapidă
• stres traumatic redus prin eliminarea zgomotului motorului pieselor rotative

Piezochirurgia face operațiile dificile mai ușor de suportat de către pacient. Chiar și extragerea molarilor de minte problematici este mult mai ușoară când e folosită piezochirurgia în locul chirurgiei orale clasice. În plus, se reduc semnificativ timpul de vindecare și disconfortul postoperator.

La clinica Ayadent din Arad am implementat cu succes acest tip de chirurgie orală. Pacienții pot opta pentru chirurgia orală clasică sau piezochirurgie pentru anumite manopere stomatologice.

Ayadent

Centrul de tratament stomatologic, unde pacienții vin cu drag și ies cu zâmbetul pe buze. Fără teamă de stomatolog! :D

Hai să ne cunoaștem!

Orice întrebare sau sugestie ai avea, contactează-ne fără teamă. Suntem la datorie de luni până vineri, de la 9:00-19:00 și sâmbătă, alternativ, de la 9:00-12:00.

CONTACT