De multe ori nu zâmbim pentru că dinții noștri nu sunt așa cum ne dorim. Tehnologiile de ultimă generaţie oferă soluţii pentru corectarea formei, spațierii și culorii dinților. Estetica dentară oferă încredere în sine. Iar astfel vei zâmbi chiar și atunci când nu e nimeni în preajmă.
De la albire dentară, la ajustările formei dinților, medicii noștri pot să transforme orice zâmbet cu gura închisă, în unul larg, afișat cu mândrie. Transformarea începe cu o planificare riguroasă, care de cele mai multe ori implică și alte servicii dentare, precum odontoterapia și protetica dentară. Pe care le găsești sub același acoperiș al clinicii noastre.
După tot acest proces, garantăm că vei avea la final acel zâmbet de revistă pe care de acum, alții îl vor privi cu admirație. Fă pasul către cel mai frumos zâmbet.
Dacă dinții tăi sunt inegali, incorect amplasați sau au culori diferite, noi avem soluții. Fațetele dentare vin să rezolve astfel de probleme de aliniere și de culoare și să îți creeze un nou zâmbet.
Pentru cazurile complicate, în care dinții au probleme structurale, coroanele dentare vin să întărească dintele și să îi redea aspectul echilibrat.
Albirea dentară realizată la dentist e cea mai puțin nocivă și cea mai sigură. De atâtea ori ai auzit asta, încât deja pare un mit. Un mit adevărat.
La noi, albirea dentară este minim invazivă prin faptul că folosim soluții blânde și lampă de accelerare a albirii, care au efect rapid și nu atacă dintele. Și încă ceva, avem medici cu sute de astfel de procedee realizate, astfel că te poți baza pe experiența lor pentru obținerea unei albiri uniforme.
De cele mai multe ori dinții își modifică nuanța din cauza alimentației. Cafeaua, vinul și ceaiul pot să păteze dinții și să îi îngălbenească. Anumite medicamente pot avea ca efect secundar îngălbenirea dinților. Dar uneori nu ține numai de stilul de viață, uneori ține de genetică și de faptul că înaintarea în vârstă aduce cu sine și o îngălbenire a dinților.
Tratamentul de albire profesională este indicat să fie făcut doar după vârsta de 18 ani. Este important ca dantura să fie complet dezvoltată, ca toți dinții permanenți să fie în totalitate erupți.
Albirea dentară implică riscuri minore, printre care cel mai frecvent este creșterea temporară a sensibilității dentare. Medicii noștri vă recomandă un gel pe bază de fluor pe care îl puteți folosi în gutiera de albire pentru a reduce sensibilitatea dinților.
Este posibil să apară iritația și discromania gingivală. Acestea dispar în câteva zile pe măsură ce gingiile se regenerează, recăpătându-și aspectul natural.
Efectele albirii durează între 2 și 3 ani. Perioada poate fi mai mică sau mai mare de atât, în funcție de alimentația sa și de modul în care își îngrijește dinții. Efectul se păstrează mai puțin în cazul fumătorilor și a celor care consumă frecvent alimente și băuturi care pătează dinții.