Redăm zâmbetul sănătos

Bine de știut

Tratament dentar complex, în 12 rate simple

Știm că tratamentele dentare complexe ce implică partea de chirurgie dentară, implantologie sau protetică pot înseamna un cost foarte mare, de aceea am căutat soluții.

Am încheiat un acord cu BRD prin care pacienții noștri pot beneficia de plata în 12 rate a tratamentului dentar. Ratele sunt egale și dobânda este zero, iar condițiile de acordare sunt foarte avantajoase. Posibilitatea de a achita în rate se aplică la planurile de tratament de minim 2000 lei.

Exemplu de rambursare a unei tranzacţii în valoare de 2.400 lei, prin 12 RATE 0% DOBÂNDĂ efectuată la utilizarea cardului de credit BRD Finance Mastercard:

  • dobândă anuală fixă: 0%
  • DAE: 3,73%
  • valoarea ratei lunare: 204 lei
  • durata contractului de credit: 12 luni
  • costul total al creditului: 48 lei (ce include comisionul lunar de administrare credit de 4 lei)
  • valoarea totală a creditului: 2.400 lei
  • valoarea totală plătibilă: 2.448 lei

Pentru administrarea contractului de emitere card, se percepe lunar un comision de 4 lei, indiferent de numărul și tipul tranzacțiilor efectuate. Asigurarea de viaţă nu este disponibilă pentru această tranzacţie. Prezentele informaţii sunt orientative şi nu au valoare contractuală.

Pentru a afla mai multe detalii despre această posibilitate de a achita tratamentele dentare, poți să întrebi direct la clinică, să ne dai un telefon la 0357 411 228 sau să ne scrii pe office@ayadent.ro.

Te așteptăm la noi!

Ayadent

Centrul de tratament stomatologic, unde pacienții vin cu drag și ies cu zâmbetul pe buze. Fără teamă de stomatolog! :D

Hai să ne cunoaștem!

Orice întrebare sau sugestie ai avea, contactează-ne fără teamă. Suntem la datorie de luni până vineri, de la 9:00-19:00 și sâmbătă, alternativ, de la 9:00-12:00.

CONTACT