Redăm zâmbetul sănătos

Bine de știut

Tratament dentar în rate – soluții pentru pacienți

Uneori simți că dantura ta nu mai are nicio șansă. Prea multe probleme, carii, măsele semi-distruse și gingii ce se retrag pe unii dinți. Dar nu e chiar așa. Cu răbdare, lucrurile se pot rezolva de către echipa noastră de medici. Iar dacă îți e teamă de costuri, nu ai de ce. Tarifele noastre sunt decente, iar planurile de tratament complexe pot fi achitate în rate prin BT, BRD sau TBIPay.

Sănătatea dentară e deosebit de importantă, de aceea ea ar trebui să fie o prioritate în viețile fiecăruia, dar știm că uneori e greu să economisești. Din acest motiv, am încheiat parteneriate cu 3 instituții financiare care oferă posibilitatea achitării în rate a tratamentelor dentare realizate în clinica Ayadent Premium. Vă vom spune pe scurt despre fiecare, pentru a vă ajuta să găsiți varianta cea mai bună pentru voi.

Banca Transilvania

Pacienții noștri pot beneficia de plata în rate a tratamentului dentar, prin cardul de credit de la Banca Transilvania.

  • 6 / 8 Rate egale
  • Dobânda este 0
  • Condițiile de acordare sunt foarte avantajoase

BRD

Am încheiat un acord cu BRD prin care pacienții noștri pot beneficia de plata în 12 rate a tratamentului dentar, cu dobândă zero. Posibilitatea de a achita în rate se aplică la planurile de tratament de minim 2000 lei.

Exemplu de rambursare a unei tranzacţii în valoare de 2.400 lei, prin 12 RATE 0% DOBÂNDĂ efectuată la utilizarea cardului de credit BRD Finance Mastercard:

  • dobândă anuală fixă: 0%
  • DAE: 3,73%
  • valoarea ratei lunare: 204 lei
  • durata contractului de credit: 12 luni
  • costul total al creditului: 48 lei (ce include comisionul lunar de administrare credit de 4 lei)
  • valoarea totală a creditului: 2.400 lei
  • valoarea totală plătibilă: 2.448 lei

TBI Bank

Poți să plătești tratamentul dentar complex în rate, direct la Ayadent. Prin parteneriatul nostru cu TBI Bank, totul se rezolvă în clinică, fără să fie nevoie ca tu să mergi la bancă sau la alte instituții. Plata se face în rate prin TBIPay, iar dobânda începe de la 9%.


Află mai multe detalii direct de la clinică sau contactează-ne la 0721 271 355 să vedem care ar fi varianta potrivită ție.

Ayadent

Centrul de tratament stomatologic, unde pacienții vin cu drag și ies cu zâmbetul pe buze. Fără teamă de stomatolog! :D

Hai să ne cunoaștem!

Orice întrebare sau sugestie ai avea, contactează-ne fără teamă. Suntem la datorie de luni până vineri, de la 9:00-19:00 și sâmbătă, alternativ, de la 9:00-12:00.

CONTACT