O experiență demnă de împărtășit

Știm cât de prețios este timpul pentru tine, dar e cazul să nu mai amâni rezolvarea problemelor dentare care de-a lungul anilor au devenit tot mai serioase. E momentul să îți faci timp pentru tine, să îți iei câteva zile libere, să vii la noi la clinică și să te bucuri de o binemeritată vacanță. Să explorezi Aradul, să te relaxezi și să ai din nou o dantură sănătoasă cu care să nu îți fie frică să mesteci anumite mâncăruri sau să zâmbești. Promitem că pe lângă experiența pozitivă pe care o vei avea la clinică, te vom ajuta să îți rezervi un hotel pe gustul și bugetul tău și îți vom recomanda cele mai interesante locuri de vizitat. Ne vom asigura că îți vei recăpăta și păstra zâmbetul de fericire mulți ani de acum în continuare.

De ce să alegi Ayadent?

Calitate premium

Lucrări dentare cu aspect natural și durată de viață extinsă.

Rapid și fără dureri

Ne încadrăm în timpul avut la dispoziție, fără a neglija confortul pacientului.

Preț corect

Aceleași prețuri pentru toată lumea, indiferent de oraș și țară.

Cum te putem ajuta?

În prima fază, spune-ne despre problemele dentare cu care te confrunți, când ai avea timp pentru tratament și dacă ai nevoie de cazare. Poți să ne contactezi pentru detalii la numărul +40 721 271 355.

  Ce se întâmplă mai departe?

  La scurt timp după ce ai completat formularul, te vom contacta în cazul în care avem nevoie de mai multe detalii sau îți vom trimite pe e-mail un răspuns referitor la ce putem face pentru tine. Vezi mai jos care sunt pașii pe care îi vom parcurge împreună, pe drumul către un zâmbet sănătos și frumos.

  1Analizăm cazul tău și realizăm planul de tratament personalizat

  2Îți trimitem pe e-mail planul de tratament și costurile aferente

  3După confirmare, te programăm în funcție de disponibilitatea ta

  4Vii la noi și te intorci acasă cu toate problemele rezolvate!

  Review-uri din partea pacienților

  Daniela T.

  Am făcut 4 implanturi la doctorul Ardelean acum un an! Totul a durat 45 de minute, nu a durut de loc in timpul implantării si nici in zilele următoare! Toată viața mi-a fost groaza si frica de stomatologi (de aceea am rămas de foarte tânara fără dinții mei )! Dacă as fi întâlnit in tinerețe așa un stomatolog bun, astăzi m-aș fi bucurat de o dantura sănătoasa si frumoasa!

  Ildiko F.

  Recomand la toata lumea. Este o echipă super. Multumesc pentru tot?

  Dan D.

  Cel mai bun cabinet de stomatologie din Arad.

  Diana T

  5* – foarte ok pentru copiii mici!
  La prima consultație am și reușit să facem prima carie. Doar 3 anișori pacientul ?

  Veronica P.

  Foarte frumos! Eu îi mulțumesc dl. dr. Ardelean Dan pt completarea danturii cu implanturi și îl recomand cu încredere, este un profesionist.

  Florica M.

  Sălaj, România

  Ca pacientă a dr. Ardelean , vă zic că merită să faceți fiecare un popas la această clinică! Mie mi-a făcut doctorul Ardelean Dan 12 implanturi în urmă cu 8 ani. N-am avut nici-o problemă până acum. Îi mulțumesc dr. Ardelean care mi-a făcut viața mai frumoasă. Este un medic foarte bun și cu simțul răspunderii.

  Cei care aveți probleme cu dinții, merită să-l căutați pe doctorul Ardelean Dan!

  Carolina N.

  Arad, România

  „O clinica nouă, frumoasă, în cadrul căreia ești întâmpinat de personal amabil și competent.

  Cu privire la Dl Dr. Ardelean am numai cuvinte de laudă – mă trateaza de 7 ani și întotdeauna am fost foarte mulțumită. Recomand cu cea mai mare încredere!”

  Contactează-ne telefonic

  0357 411 228

  Scrie-ne pe e-mail

  office@ayadent.ro

  Te așteptăm la noi

  Str. Oituz 160, Arad